Vaccinatie voor Beyonc?© tegen hepatitis A

0

Beyonc?ɬ©Beyonc?© moet mischien een vaccinatie halen tegen hepatitis A. De zangeres en Dreamgirls-actrice is twee weken geleden tijdens een feestje van het tijdschrift Sports Illustrated mogelijk besmet geraakt met het virus, aldus het Amerikaanse showbizztijdschrift People. De kok van het feest op 14 februari blijkt acute hepatitis A te hebben gehad. De zeer besmettelijke leverontsteking kan worden overgedragen via onder meer voedsel of drinkwater.

Op het feest werd onder meer rauw voedsel als sushi en verse groenten geserveerd. Het gezondheidsbureau van het district Los Angeles heeft alle gasten van het Sports Illustrated-feestje, en van drie andere evenementen waar de kok werkte, opgeroepen een vaccinatie te halen.

[update: Beyonc?© toch niet besmet met hepatitis A]

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.