Bobby Brown in de gevangenis

0

Een Amerikaanse rechter heeft maandag RandB-zanger Bobby Brown veroordeeld tot dertig dagen tenzij hij 20.000 dollar aan alimentatie betaalt. Brown heeft twee kinderen, maar slaagt er telkens niet in om hun moeder, Kim Ward, financieel bij te staan bij hun opvoeding. Dat bleek al in 2004 en 2005 toen Brown hetzelfde vonnis kreeg opgelegd.

Brown (38) is momenteel verwikkeld in een scheidingszaak met zangeres/actrice Whitney Houston. Zij besloot afgelopen september een scheiding aan te vragen na een huwelijk van veertien jaar dat bol stond van drugs(gerelateerde) problemen en huiselijk geweld.

Brown werd zondag gearresteerd voor de alimentatiezaak, toen hij stond te kijken naar een cheerleadingwedstrijd, waaraan zijn dochter meedeed meldt NieuwNieuws.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.