Jay-Z wil club openen in Amsterdam

0

Jay-ZJay-Z is van plan een club te beginnen in Amsterdam. Dat meldt Het Parool woensdag. Volgens de zaakwaarnemer van de Amerikaanse rapper moet de club er over anderhalf jaar staan. De voormalige club ‘IT’ wordt waarschijnlijk de urbanclub. De Amerikaanse rapper Jay Z heeft er zijn oog op laten vallen.

Volgens de krant gaat de club 40-40 heten en wordt het een kopie van de 40-40 club in New York. Jay-Z zou van plan zijn zelf vier keer per jaar een feest te geven in de Amsterdamse club. Jay-Z is momenteel druk op zoek naar een Nederlander als zakenpartner voor de club. Mogelijk wordt dit Clarence Seedorf of Patrick Kluivert.

De 37-jarige Jay-Z is naast rapper ook producer, platenbaas en eigenaar van een kledinglijn. De rapper heeft al jaren een relatie met zangeres Beyonc?© Knowles.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.