URBNN, nieuw programma bij BNN

2

URBNNURBNN (your BNN) is een nieuw (urban) programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad. Onder leiding van Curt Fortin praten panelleden Fernando Helman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad over alles wat er gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv, media en muziek. URBNN is vanaf zondag 18 maart te zien van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3.

Ieder panellid heeft een eigen specialiteit en kijkt met een geheel eigen invalshoek naar onder andere de laatste cd-releases, videoclips, optredens, gadgets en de uitgaansagenda. Fernando weet alles van de laatste muziektrends. Hij is ooit begonnen in het BNN-programma Hey DJ en is nu DJ bij FunX. Yolanthe, actrice in ONM, staat bekend als iemand met een uitgesproken smaak en mening. En Nabil bespreekt zowel binnen- als buitenlandse comedy. Hij is Nederlands kampioen beatboxen en een rijzende ster op het comedy-podium. Alle panelleden staan onder leiding van Curt Fortin, bekend geworden door het programma Top of the Pops. Tot slot test Rotjoch, presentator van BNN’s digitale kanaal 101, iedere week een club om erachter te komen welke club of welk feest niet te missen is.

De site van URBNN, urbnn.bnn.nl, biedt een platform aan jong talent. Iedere band of rapper kan daar zijn clip uploaden en bezoekers van de site kunnen het resultaat beoordelen. De meest populaire clips worden in het programma getoond en besproken door het panel. Een unieke kans voor jong talent uit de scene.

- Advertentie -

2 REACTIES

 1. ” Wat! (Flower House Studio)”

  Zoals bekend was heeft ADM2 besloten een Mixtape te droppen. Adm2 probeert een dope Mixtape op de plank te zetten, om al wat prijs te geven over de Mixtape is de enige echte Track ”Wat!” nu te downloaden!.

  http://adm2.nl/RAA CD 2007/Adm2 – Wat.wma
  of
  http://www.speedyshare.com/159285916.html

  De Track is getaped in de ”Flower House studio” Veder willen de 2 nog niks kwijt over de Mixtape ,maar hou vooral de site in de gaten en je merkt het!

  Peace

  (www.ADM2.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.