Diana Ross komt naar Nederland

1

Diana RossSupervedette Diana Ross (62) geeft op 19 mei een concert in Ahoy Rotterdam. Het concert is onderdeel van haar I Love You Tour. Diana Ross zingt nummers van haar laatste album I Love You, dat eind vorig jaar uitkwam, en hits uit haar gehele repertoire. De zangeres was maart 2004 voor het laatst in Nederland.

Ross kreeg in de jaren ‚Äô60 wereldfaam als eerste zangeres van het meidentrio The Supremes. Ze verliet de groep in 1970 om aan een solocarri?®re te beginnen. Ross, moeder van vijf kinderen, schreef gedenkwaardige rollen in speelfilms als Lady sings the blues, Mahogany en de musicalfilm The Wiz op haar naam.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Voor iedereen die naar Diana Ross gaat in Rotterdam Ahoy,een geweldige avond toegewenst!!
    Enjoy the one and only Original Diva Diana!!

    The team of Diana Ross Tribute Fansite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.