CD MC Nina krijgt goede recensies

0

MC Nina “Mijn cd heeft de impact van een tientonner en ook al ben ik een vrouw, mensen hoeven geen raps over liefde en nagellak te verwachten”. Dat zegt Nina tegen Nu.NL. De Lastigste, haar eerste cd, ligt al in de winkels en krijgt goede recensies. De 25-jarige Amsterdamse van Surinaamse afkomst is een van de weinige vrouwelijke MC’s van Nederland. “Vroeger ging ik veel naar talentenjachten. Ik stond in het publiek en vroeg me af: waar zijn de ladies?”, verklaart ze haar keuze om MC te worden.

Blijkbaar een goede beslissing, want mensen zoals directeur Kees de Koning van het label Top Notch zijn bijzonder te spreken over Nina. Nina zit momenteel in het laatste jaar van haar studie Media & Entertainment Management in Haarlem. “Als ik daarmee klaar ben, wil ik manager worden of mijn eigen label oprichten. En uiteraard komen er vooral goede vrouwelijke MC’s onder contract!”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.