Finale X Factor: Richy-Sharon

0

Richy-SharonRichy en Sharon zijn de finalisten van de tv-talentenjacht X Factor. De kijkers stemden gisteravond meidengroep X6 weg. Het door de jury afgelopen week felbekritiseerde meisjesidool Richy nam revanche met een sterke gospelversie van Love the One You’re With van Stephen Stills. Sharon en Richy staan op zaterdag 24 februari in de finale van X Factor. De agenda’s van Sharon en Richy zullen aankomende week goed gevuld zijn. “Dit wordt de spannendste week van jullie leven“, beloofde presentatrice Wendy van Dijk.

Tijdens de finale van X Factor, aanstaande zaterdag tussen 20.00 en 21.30 uur, zingen Sharon en Richy ieder meerdere nummers, ten overstaan van de jury en het publiek. In de resultshow van X Factor, die dezelfde avond start om 22.30 uur en wordt voorafgegaan door Lotto Weekend Miljonairs, wordt bekendgemaakt wie van de twee volgens de kijkers het meest beschikt over de magische X Factor.

De kijkers thuis bepalen via telefoon en sms wie de winnaar wordt van X Factor. Het publiek kan de hele aankomende week al stemmen op zijn of haar favoriet.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.