Nieuwe Eddie Murphy film populair

0

Eddie MurphyAmerikaanse filmliefhebbers raakten dit weekeinde niet uitgekeken op Eddie Murphy. De komedie ‘Norbit”, waarin hij drie rollen voor zijn rekening neemt, komt maandag binnen op de hoogste plaats in de box office, de lijst van films met de hoogste omzet. De productie debuteert in de lijst met een omzet van bijna 26 miljoen euro schrijft Nieuws.NL.

Het is de veertiende keer in de carri?®re van de 45-jarige acteur dat een film waarin hij speelt in het openingsweekeinde op ?©?©n binnenkomt in de box office. Ook de formule waarin hij in ?©?©n film verschillende personages speelt, lijkt nog altijd te werken. Eerder vertoonde hij dat kunstje met succes in films als ‘The nutty professor’ en ‘Coming to America’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.