Edsilia met lied van echtgenoot naar Songfestival

0

Edsilia RombleyEdsilia Rombley gaat naar de halve finale van het Eurovisie Songfestival met een compositie van haar man Tjeerd Oosterhuis. Dat meldt Nieuws.NL. Hij schreef het lied ‘Nooit meer zonder jou’ samen met tekstschrijver Martin Gijzemijter. Het is nog niet bekend of het nummer wordt vertaald in het Engels of dat zij het lied in het Nederlands gaat zingen.

De song werd door de 28-jarige Rombley zelf gekozen. De Amsterdamse hoopt met dit nummer haar vierde plek, die zij behaalde in 1998 met het lied ‘Hemel en aarde’, te overtreffen. “Ik zit goed in mijn vel”, riep Edsilia. “En ik hoop dat ik dit op het Songfestival kan uitstralen.” Op 10 mei neemt Edsilia het in de Finse hoofdstad Helsinki op tegen 27 deelnemers uit andere Europese landen. Tien hiervan gaan door naar de finale die op 12 mei plaatsvindt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.