Jadakiss: onschuldig aan wapenbezit

0

JadakissDe Amerikaanse rapper Jadakiss is aangeklaagd voor het bezit van wapens en drugs schrijft Nieuws.NL. De rapper, die bekend werd door zijn kritische uitlatingen over de Amerikaanse president George Bush, zei donderdag onschuldig te zijn. Jadakiss werd in oktober aangehouden in zijn geboorteplaats Yonkers in de staat New York. In de auto waarin hij met drie anderen zat, hadden agenten een vuurwapen gevonden nadat zij marihuana hadden geroken.

Volgens zijn advocaat zat Jadakiss op de achterbank en wist hij niet dat voorin de auto het wapen lag. Als de rapper schuldig wordt bevonden voor wapenbezit, hangt hem een celstraf van zestien maanden tot zeven jaar boven zijn hoofd. Twee van Jadakiss’ metgezellen worden ook vervolgd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.