Shakira treedt op tijdens uitreiking Grammy’s

0

Zangeres Shakira treedt op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards zondag in Los Angeles. Dat staat donderdag te lezen op de internetpagina van de muziekprijzen. Afgelopen zaterdag was de Colombiaanse zangeres nog te ziek om haar concert in Nederland door te laten gaan.

Shakira treedt tijdens de uitreiking van de jaarlijkse muziekprijzen op met Wyclef Jean, met wie ze de hit Hips Don’t Lie scoorde. Andere optredens zijn er van Chris Brown, Lionel Richie en Smokey Robinson. Ook geeft The Police daar hun eerste optreden sinds 1986.

Genomineerd voor een Grammy zijn onder anderen Mary J Blige, de Red Hot Chili Peppers en Prince.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.