Maandelijks Comedy podium in de Bijlmer

0

Na een succesvol jaar comedy in Krater Theater zijn de dopeste Comedians van NL Live in de Bijlmer. FATU is een maandelijks Comedy podium met gevestigd en beginnend talent alom bekend van The Comedy Factory, Raymann Is Laat en Da Bounce. Soms met een speciale mystery guest. De kick-off van FATU 2007 is op zondag 25 februari in Krater Theater te Amsterdam Zuid Oost.

Hosted by: Jeffrey Spalburg
Music by: DJ Phantom van de Raggadonz

Deze maand is de line-up:

FUAD. Een jonge energieke comedian die zich laat inspireren door de kleine dingen om hem heen. Hij laat je graag een kijkje nemen in zijn wereldje waarin o.a. pratende dieren de normaalste zaak van de wereld zijn. Fuad‚Äôs verschillende accenten in zijn act zijn onder andere ge?Ønspireerd op zijn grote voorbeeld: Eddy Murphy.

BRAM van de VELDE. Als geboren en getogen Limbo is hij nu woonachtig in de Randstad en er zich pijnlijk van bewust dat er mensen voor minder zijn opgesloten.
Na een zoektocht van 25 jaar (want dat eerste jaar doe je niet zoveel) naar zichzelf, kwam hij erachter dat er wel licht brandde op de zolder, maar er verder niemand thuis was. Pas in maart 2004 durfde hij voor het eerst een podium te betreden…de lafbek. In september van dat zelfde jaar wist hij met veel geluk en flink wat advies, van mensen die wel weten waar ze mee bezig zijn, het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival (De Gulle Lach) op zijn naam te zetten.

Dr Johnny Love & MC Aldrin. Da Preacher, artiest op het gebied van Comedy, Pop, Rock, Dance, R&B en Gospel. MC Aldrin (bekend van Ali-B) is een beat box fenomeen. Samen zijn zij vaak te vinden op diverse podia en festivals.

Kom allen om de bijzondere sfeer in Krater Theater te proeven en te beleven, want Zuid Oost Lacht!

Datum: 25 februari 2007
Toegang: 6,50/Stadspas, XXXS 4,00
Entree: Van 15.00 tot 17.30 uur
Locatie: Krater Theater
Hofgeest 139 (dichtbij Amsterdamse Poort)
1102 EG Amsterdam
Telefoon: 020 695 14 11 (reserveringen)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.