Deelnemers R-and-B en Hiphop competitie bekend

0

De deelnemers voor ‘Wanted 2007′, d?© Amsterdamse hiphop en RandB talentshow, zijn bekend. In maart vinden de drie talent shows plaats op verschillende Amsterdamse podia. De in totaal 27 geselecteerde acts krijgen ieder tien minuten om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. MC Kimo en DJ Abstract zijn de hosts van de avonden. Stichting GRAP organiseert dit jaar voor de elfde keer Wanted. De talentshow is een kweekvijver voor Amsterdams hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen mee als Ali B, Yes-R, Ebony, Lange Frans en Baas B en Kimo.

GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphop talent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De winnende act gaat naar huis met onder meer studiotijd, promocd’s en diverse optredens. In maart vinden de drie talentshows plaats in Bitterzoet, Studio 80 en de Winston Kingdom. Negen acts gaan door naar de Most Wanted finale in april in de Melkweg (Oude Zaal).

De drie talent shows vinden plaats op vrijdag 2 maart in Studio 80, zaterdag 3 maart in het Muiderpoorttheater en vrijdag 9 maart in Winston Kingdom. Elke talent show levert een winnaar op die daarmee zeker is van een plek in de Finals op 13 april in de Melkweg. De overige acts maken nog kans op ?©?©n van de zes wildcards die te vergeven zijn. Deze worden uitgedeeld aan het einde van de laatste talent show in Winston Kingdom.

Prijzen voor de winnaar zijn onder andere een waardecheque van € 500 te besteden bij Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Goodlife Urban Recording Studio’s en 100 CD’s via Fonos.nl.

Talent shows: Voor iedere talent show geldt: zaal open 20.30 uur | aanvang 21.00 uur

Hosts: MC Kimo & DJ Abstract

Vrijdag 2 maart – Studio 80 – Rembrandtplein 17 – 020 521 8333
Olivier Bangi – Y.V.E. – Nevety – Dopeboy & LQ – De Veelplegers – G.Supreme – DyluGy – MaJah – P2k & Zemmie

Zaterdag 3 maart – Muiderpoorttheater – Tweede van Swindenstraat 26 – 020 692 5421
The Attic – Addlips 69 – D.I.K. – Greg Kerkwerper – ProZak – Reno – MCR – Jeremia – Ricco

Vrijdag 9 maart – Winston Kingdom – Warmoesstraat 131 – 020 623 1380
X-Manne, Woordvoerders – Lara – Shedney – Skitta & Sketch – Shano – Dalfour & AABeats – Convince – B-Confident – McMenemen

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.