Concert Shakira op de valreep afgelast

0

Het uitverkochte concert van Shakira, dat zaterdagavond 3 februari 2007 in Gelredome in Arnhem zou worden gehouden, is op de valreep afgelast. De Colombiaanse zangeres had dusdanig last van haar keel dat ze niet kon optreden. Dat heeft organisator Mojo Concerts bekendgemaakt. De 30-jarige zangeres had al een paar dagen last van verkoudheid, maar was ervan uitgegaan dat ze toch kon optreden. In de loop van de dag werden haar keelontsteking en koorts erger. Op doktersadvies moest ze het concert afzeggen.

In het Gelredome waren al enkele duizenden mensen aanwezig, toen bekend werd gemaakt dat het concern niet doorging. Volle bussen met fans kwamen weer terug op het station, waar veel mensen zich hadden verzameld. In totaal waren er 39.000 kaartjes verkocht voor het optreden van de 30-jarige superster. Mojo is van plan voor 17 maart een vervangend concert te organiseren.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.