Zoons Bob Marley eren vader met concert

0

Stephen, Ky-Mani, Damian en Julian, zoons van Bob Marley, geven op 10 februari een concert op Jamaica ter ere van de verjaardag van hun vader. Dat heeft een woordvoerder van de familie bekendgemaakt. Het muzikale evenement ‘Smile Jamaica’ vindt plaats in Nine Miles, de geboorteplaats van Marley. De Jamaicaanse artiest zou 62 jaar zijn geworden op 6 februari.

De zoons van Marley treden op tijdens de Bob Marley Week. Elk jaar wordt de verjaardag van de zanger in die week gevierd, onder grote belangstelling van toeristen die tijdens het vakantieseizoen op Jamaica zijn. Ziggy Marley, de bekendste zoon van de reggaezanger, zal het Caribische eiland ditmaal niet aandoen. Hij zou Jamaica zelden bezoeken schrijft Nieuws.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.