Spaanstalige album van Jennifer Lopez

0

Jennifer Lopez heeft haar Latijns-Amerikaanse afkomst vol overgave omarmd. Op 3 april brengt ze haar eerste Spaanstalige album uit, ‘Como ama una mujer’, wat ‘hoe een vrouw liefheeft’ betekent. “Emotioneel gezien betekent dit album meer voor me dan welk ander album ook”, meldt Nu.NL.

Ook laat ze weten met de cd niet aan de verwachtingen die de wereld van haar heeft te willen voldoen, maar alleen aan haar eigen verwachtingen. ‘Como ama una mujer’ lijkt in weinig op de voorgaande albums van Lopez, die duidelijk een breed publiek moesten aanspreken, maar richt zich volledig op de Latijns-Amerikaanse gemeenschap.

Zo staat de plaat vol van dynamische arrangementen, romantische thema’s en dramatische teksten. La Lopez, zelf van Puerto Ricaanse afkomst, heeft dan ook geen enkele intentie het album ooit in het Engels uit te brengen. Wel komt ze eind dit jaar met een Engelstalig album, waarop een urban-geluid te horen zal zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.