Zaak tegen Hollywood ‘King of Bling’

0

Jacob Arabo is de King of Bling. De man die je moet bellen als je je horloge, badkraan of Rolls gepimpt wil hebben met diamanten. Jacob the Jeweler, hofleverancier van de groten der hiphop. Maar nu ook besmet met een gangsta-rap imago. Hij zou geld hebben wit gewassen voor coca?Ønehandelaren.

Onder zijn reguliere client?®le tegenwoordig zijn niet alleen meer de grootheden van rap, maar ook die van Hollywood: Brad Pitt, Spike Lee, Jessica Simpson. Elton John kocht 22 met diamanten ingelegde horloges om weg te geven.

Jacob Arabo wordt geroemd in nummers van 50 Cent en Kanye West. Wie geen op maat gemaakte juwelen van Jacob heeft, telt niet mee. Zijn winkel is een verplichte stop voor iedere rapper op weg naar de top. Maar ook voor een groep gangsters uit Detroit.

Dat staat althans in de aanklacht tegen Arabo, waarover de Amerikaanse justitie recentelijk meer details bekendmaakte. Zij verdenken hem ervan belasting te hebben ontdoken, en miljoenen dollars aan drugsgeld te hebben witgewassen voor het misdaadsyndicaat Black Mafia Family (BMF) meldt het NOS Journaal.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.