Beyonc?© en Shakira nemen duet op

0

Beyonc?© en Shakira hebben samen het duet ‘Beautiful liar’ opgenomen. Het nummer gaat over twee vrouwen die versierd worden door dezelfde man. In plaats van elkaar in de haren te vliegen, besluiten ze hem te dumpen en goede vriendinnen te worden. Het liedje komt op de vernieuwde versie van het album ‘B-day’ van Beyonc?© te staan meldt Nieuws.NL.

In een interview met muziekzender MTV vertelt Beyonc?© dat ze heeft genoten van elke minuut die ze met Shakira doorbracht. “Ik was altijd al weg van haar en wilde graag met haar werken. Dit liedje was daarvoor perfect.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.