Faithless naar Rotterdam

0

Faithless komt woensdag 18 april voor een optreden naar Ahoy in Rotterdam. De band gaat dit jaar op tournee om het album To All New Arrivals te promoten. De kaartverkoop begint zaterdag 27 januari, aldus concertorganisator Mojo maandag. De Britse formatie Faithless, waarvan de kern bestaat uit Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo Armstrong, kwam onlangs met het vijfde album. De band is bekend van onder meer God is a DJ. Vorig jaar nam Maxi Jazz met de Nederlandse dj Ti?´sto de single Dance4Life op.
Faithless was voor het laatst in Nederland als de afsluiter op het hoofdpodium van Pinkpop in 2005.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.