DJ Chuckie op ‘B the Change’

0

Je hoeft geen Mahatma Gandhi te zijn om je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Blijf niet dromen, maar kom in actie. Dat is de achterliggende gedachte van ‘The Meeting’ van B the Change, die vandaag plaatsvindt in het MECC in Maastricht. B the Change, een initiatief van IdtV en het Nederlandse Rode Kruis, wil een platform zijn voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die elkaar inspireren om in beweging te komen voor een betere wereld. Ofwel in Gandhi‚Äôs woorden: “Be the change you want to see in this world.” DJ Chuckie treedt op met een speciaal B the Change-nummer.

De NOS zendt ’s avonds het televisie-programma B the Change uit, vanuit het Bonnefantenmuseum in Maastricht, waar op dat moment het muziekspektakel M2Live plaatsvindt. Dat staat ook in het teken van B the Change. In het programma ontvangt Brecht van Hulten een aantal jongeren die vertellen over hun persoonlijke initiatieven om mensen te helpen.

Maar ook bekende Nederlanders die aan de meeting hebben deelgenomen, zoals Floortje Dessing, Toprak en Froukje Jansen, schuiven aan.

Winfried Baijens doet verslag van de live-optredens in het museum en praat met jongeren die hun eigen idee?´n voor een betere wereld in praktijk hebben gebracht. NOS: B the Change, Nederland 3, 19.00 ‚Äì 19.50 uur. De uitzending wordt ook live gestreamd via de NOS site.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.