Zuidafrikaanse muziek in DB Studio’s

0

Op zaterdag 20 januari staat de Zuidafrikaanse band Zwakala op het podium in DB Studio’s in Utrecht. Deze band, onder leiding van zanger en danser Tibatso Liholo, speelt Zuidafrikaanse popmuziek. DJ Erick uit Kenia omlijst het concert met African urban music. Tijdens deze avond is er ook informatie te krijgen over de cursus Zulu-dans die door Tibatso wordt verzorgd.

Het adres van DB Studios is Cartesiusweg 90 A in Utrecht. De deuren gaan open om 21.00 uur en de entree bedraagt 10 euro. Meer informatie over Tibatso Liholo en Zwakala is te vinden op myspace.com/tibatso. Route-informatie lees je op dbstudio.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.