Leefbaar Rotterdam hekelt urban culture

2

Urban culture zoals hiphop en rapmuziek roepen op tot verheerlijking van geweld op straat, geweld tegen vrouwen en haat tegen de politie. Dat zei Victor Reijkersz, raadslid van Leefbaar Rotterdam donderdagmiddag in de gemeenteraad schrijft NieuwNieuws.NL. Die debatteerde over de schietpartij bij discotheek Maassilo op 30 december waardoor een dode viel. In de disco vond een urban feest plaats.

Het stadsbestuur is van plan om in 2009 als Rotterdam zich uitroept tot Europese jongerenhoofdstad een centrum voor urban culture in het leven te roepen. Kosten: 15 miljoen euro. Voor Reijkersz is dat weggegooid geld en is een dergelijk centrum een bron van crimineel gedrag. ,,Je laat toch ook niet de risicowedstrijd Feijenoord-Ajax tien keer in Rotterdam spelen”, vroeg hij zich af.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Leefbaar Rotterdam is opgericht door en voor blanken. Het is de enige politiek partij, op de andere extreen rechtse partijen na, die niet 1 allochtoon in hun gelederen hebben. Kijk maar naar hun lijst of lees dit. Vind je het gek dat deze xenofobe racist een hekel heeft en/of zich stoort aan \’zwarte\’ muziek?

    Het incident had niets te maken met het feest of de cultuur. Als je redeneert als deze achterbakse politicus dan kun je ook alle blanke Hollanders moordenaars roepen omdat de blanke Volkert van der G. Pim Fortuyn heeft doodgeschoten. Dom gegeneraliseer noem ik dat van die Victor Reijkersz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.