James Brown nog steeds niet begraven

0

De op 25 december overleden soullegende James Brown is nog altijd niet begraven. Zijn nabestaanden moeten het er nog over eens worden waar Brown wordt begraven. Ook is nog niet duidelijk wat er moet gebeuren met zijn nalatenschap. Dat heeft zijn advocaat Buddy Dallas gezegd schrijft Nieuws.NL

Voorlopig staat de verzegelde kist met het lichaam van Brown in een bewaakte kamer in het huis van de zanger op Beech Island. De woning werd op de dag van zijn overlijden afgesloten om te voorkomen dat zijn spullen zouden verdwijnen. Zelfs de partner van Brown, Tomi Rae Hynie, en hun 5-jarige zoontje werd vlak na zijn dood de toegang tot de woning ontzegd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.