Srananpoku party in El Mejor

0

De Surinaamse website “Srananpoku.com” organiseert aanstaande 9 februari een feest dat in het teken moet staat van hun artiesten en bezoekers. In El Mejor (Party centrum zoetermeer) brengt Srananpoku een selectie van de beste Srananpoku artiesten samen voor een overweldigende avond

Srananpoku is niet alleen 1 richting muziek, daarom heeft zij een line up met alle muzieksoorten. Naast de DJ line-up is er ook sprake van een indrukwekkende artiesten line-up. Met optredens van onder anderen: DJ ORLANDO,LA ROUGE,DJ PRAKO EN AVIONBOYZ- belooft dit feest het eerste echte sranan feest van 2007 te worden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.