Rihanna wint prijzen op Barbados

1

R-and-B-ster Rihanna, bekend van hits als ‘S.O.S.’ en ‘Unfaithful’, is naar huis gegaan met de prijs voor de beste artiest tijdens de uitreiking van de Barbados Music Awards. Dat meldt Nieuws.NL. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat de 18-jarige zangeres, die op het Cara?Øbische eiland is geboren en getogen, er met die prijs vandoor gaat.

Ook de onderscheidingen voor beste album en beste nummer gingen naar Rihanna. “Ik vind winnen altijd leuk, maar het is natuurlijk extra leuk om thuis te winnen”, zei ze in haar dankwoord. Rihanna

De zangeres, die in 2005 naar de Verenigde Staten verhuisde, doet het goed bij prijzenshows. Vorige maand versloeg ze tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards Mary J. Blige en Beyonc?© in de categorie beste vrouwelijke artiest.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.