Busta Rhymes mishandelt fan

1

De Amerikaanse rapper Busta Rhymes moet een boete van 100.000 dollar (77.000 euro) betalen aan een fan die zegt door de muzikant in elkaar geslagen te zijn. Een civiele rechter besloot dat, zo meldde BBC zaterdag.

De 43-jarige rapper zou de fan samen met zijn lijfwacht Troy Green aangevallen hebben in New York in 2005. Het slachtoffer moest daarna gehecht worden en had een wond onder zijn oog. Rhymes hoeft niet meer voor de strafrechter te verschijnen, zijn lijfwacht moet dat wel.

Rhymes, wiens echte naam Trevor Smith is, scoorde een hit met onder meer ‘Put your hands where my eyes could see’ en ‘Dangerous and touch it’. Hij speelde ook in films als ‘Shaft’ en ‘Finding Forrester’.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.