Halle Berry zwanger van eerste kindje

0

Halle Berry is mogelijk in verwachting van haar eerste kindje. Dat melden verschillende Amerikaanse media donderdag. De geruchten over de zwangerschap zijn ontstaan door de wijde kleding waarin de doorgaans strak geklede actrice de laatste tijd wordt gespot. Daarmee zou ze haar beginnende buikje willen verhullen.

De 40-jarige Berry heeft nooit onder stoelen of banken gestoken de afgelopen jaren flink last te hebben gehad van haar biologische klok. Zo liet ze zich eerder in een interview met Oprah Winfrey ontvallen hoe dan ook op haar veertigste moeder te willen zijn, ongeacht met wie ze op dat moment een relatie zou hebben. Berry, die twee keer getrouwd is geweest, heeft momenteel iets moois met het negen jaar jongere Canadese supermodel Gabriel Aubry.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.