Schietpartij na Partypeeps feest Now and Wow

1

Een schietpartij voor discotheek Now and Wow in Rotterdam heeft een vanochtend vroeg een man het leven gekost. Een andere man raakte zwaar gewond. De schutter is nog spoorloos schrijft het Algemeen Dagblad. Gisteravond en vannacht vond in de discotheek de uitreiking van de zogeheten PP2G-awards plaats, genoemd naar de populaire jongerensite Partypeeps2000.com. Er waren zo’n tweeduizend bezoekers in de dansgelegenheid aan de Maashaven.

Toen de deuren van de populaire uitgaansgelegenheid rond 6.00 uur sloten, ontstond een kwartier later voor de ingang een vechtpartij. Een van de ruziemakers zou vervolgens een vuurwapen hebben getrokken en verscheidene kogels hebben afgevuurd. Een van de slachtoffers werd in het hoofd geraakt en overleed ter plekke. De ander verkeert buiten levensgevaar, aldus een politiewoordvoerster. De man is opgenomen in het Erasmus MC.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.