Chuckie zet uitspraken wereldleiders op muziek

0

Dj Chuckie heeft een nummer gemaakt dat is ge?Ønspireerd op uitspraken van wereldleiders als Mahatma Gandhi, Nelson Mandela en de Dalai Lama. Dat maakt zijn pr-bureau vrijdag bekend schrijft Nieuws.NL. De dj van Surinaamse afkomst draait het lied en de clip zondag voor het eerst tijdens de vijfde editie van het Damfeest in Amsterdam.

De 28-jarige dj Chuckie, die in het echt Clyde Sergio Narain heet, maakte het nummer voor jongerenorganisatie B the change. De dj is ambassadeur van de organisatie, die zich inzet voor een toleranter Nederland. Met dit lied wil hij de Nederlandse jongeren inspireren een verdraagzamere wereld te cre?´ren. Op oudejaarsavond draait dj Chuckie plaatjes met onder anderen dj’s van radiostation Caz!. Hij is vanaf 23.30 uur aanwezig en zal voor het Paleis op de Dam zijn nieuwe nummer en clip aankondigen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.