GoodTimes Owru Jari feest populair

0

Het traditionele GoodTimes Owru jari feest, dat elk jaar op oudejaarsmiddag in Rotterdam wordt georganiseerd, is dit jaar weer populair. Dat blijkt uit de bezoekersaantallen van de speciaal opgezette pagina voor dit feest. Deze is al door meer dan 5.000 mensen bekeken. Het feest, dat al jaren het enige alternatief is voor de vroegere Studiname Bakana party, wordt dit jaar gehouden in Club .off_corso (naast het oude Luxor theater) in de binnenstad van Rotterdam. Vorig jaar was Nighttown de plek waar Surinamers elkaar een gelukkig nieuwjaar konden wensen.

Volgens de organisatie is het grootste deel van de voorverkoopkaarten reeds verkocht. Vooral de dagen rond en na Kerst is het hard gegaan. Bezoekers kunnen op de dag zelf nog bij de poort terecht voor een kaartje. Hiervoor moeten zij wel op tijd aan de deur zijn.

Van 14:00u ’s middags tot 20:00u ’s avonds staan dj.’s MADSTYLE, MEO_MANIA, DANNY DELGADO EN MIXMASTER J garant voor een heftige oudejaars party. Kenmerkend voor Owru Jari is ook de Surinaamse, opzwepende kawinamuziek. De formatie LA ROUGE is verantwoordelijk voor dit onderdeel op de GoodTimes Owru Jari party 2006. La Cocina, kitchen in .off_corso zorgt voor het lekkere Surinaamse eten.

Klik hier voor meer info…

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.