Facelift voor Pleasure Magazine

1

Het populaire Latin & Caribbean Magazine ‘Pleasure’ heeft een complete restyling achter de rug. Het hele team heeft zich keihard ingezet om in 2007 een opgefriste Pleasure aan haar lezers te bieden. Zowel qua formaat, papierkwaliteit, vormgeving als indeling en content zijn verregaande veranderingen doorgevoerd meldt de redactie.

‘Pleasure’, ?©?©n van de bekendste printmedia onder Surinamers, houdt met de uitgaansagenda haar trouwe lezers al 23 jaar op de hoogte van de beste Antilliaanse, Surinaamse, Latin & Caribbean, hindipop en reggae-evenementen.

Na maandenlange voorbereidingen wordt deze week de eerste editie van de Pleasure in nieuwe stijl gepresenteerd. De grootste verandering betreft het formaat en de papierkwaliteit. Gekozen is voor een handzamer formaat met meer body en een semi-glossy ‘vibe’.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. THE WORD IS OUT! DE NIUWSTE SURINAAMSERAP SENSATIE VAN HET MOMENT: COTTICA DE ALBUM.OUT NOW!ARTIST;RIZKY ROUGH IS BACK ON THE MAP!MET ZIJN RECHT VOOR JE RAAP RAPS.
    MET POLITIEK GETINTE TRACKS ZOALS;SURINAME HUILT,JENS MIE,SANANG,KORTOM EEN ZORGVULDIG SAMENGESTELDE ALBUM WAAROVER IS NAGEDACHT.
    DIT IS ONGETWIJFELD SURINAAMSE MUZIEK VAN DE NEXT LEVEL, DAT GEHOORD MOET WORDEN, GESPONSERD DOOR RADIO 10 TE SURINAME.A FRONTLINE MOVEMENT PRODUCT.
    http://WWW.RIZKY-ROUGH.COM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.