P Diddy wordt vader van tweeling

0

Rapper P Diddy is vader geworden van een tweeling. Dat heeft zijn woordvoerder Robert Zimmerman donderdag bevestigd schrijft Novum/AP. De hiphopgoeroe, die eigenlijk Sean Combs heet, vloog voor de bevalling van zijn vriendin Kim Porter vanuit Canada terug naar New York. De 37-jarige Combs was in Canada voor de opnamen van de film ‘Raisin in the sun’.

De tweeling kwam zonder keizersnede ter wereld. De meisjes zijn twee minuten uit elkaar geboren en wegen allebei vijf pond. Diddy is dolblij en de tweeling maakt het goed, zegt Zimmerman. “Diddy heeft een vervroegd kerstcadeau gekregen.” De namen van de baby’s zijn nog niet bekend. Combs heeft al een zoon met Porter, Christian. Met zijn ex-vriendin Misa Hylton-Brim heeft hij ook een zoon, Justin.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.