Rapper Negativ nachtje in de cel

0

De Amsterdamse rapper Negativ (Maurits Robert Delchot) heeft de nacht van zondag op maandag in een Tilburgse cel doorgebracht. De politie arresteerde hem na een opstootje tijdens een optreden in popzaal 013, bevestigde een woordvoerder woensdag. Tegen de 24-jarige Nederlandse rapper van Surinaamse afkomst is aangifte gedaan van mishandeling en vernieling, aldus de politie. Uit verhoren is gebleken dat Negativ boos was omdat zijn optreden later begon dan gepland. Toen hij eindelijk op het podium stond werd hij gestoord door een soundcheck van de band die na hem stond geprogrammeerd.

Negativ begon te schelden in de microfoon waarna het geluid werd uitgezet. Zijn woede richtte zich daarna op de instrumenten en leden van de andere band. Hij gooide een keyboard om en verkocht de 25-jarige Rotterdamse gastpercussionist van de band een klap in het gezicht. Kort erna kon hij worden aangehouden.

De rapper werd vastgezet, verhoord en kon de politiecel maandagochtend weer verlaten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.