Snoop Dogg en P.Diddy in Amsterdam

0

Snoop Dogg en P.Diddy komen naar Nederland. Beide artiesten geven een eigen concert op 25 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam in het kader van The Heavyweights of Hip-Hop tour. De kaartverkoop begint zaterdag, zo meldde concertorganisator Mojo dinsdag.

Snoop Dogg bracht vorige maand zijn achtste soloalbum uit. Tha Blue Carpet Treatment is grotendeels geproduceerd door The Neptunes, maar ook Dr. Dre. heeft een aantal nummers voor zijn rekening genomen.

P.Diddy bracht onlangs zijn eerste album in vijf jaar uit. Op Press Play zijn onder anderen Christina Aguilera, Mary J Blige en Jamie Fox te horen. Het is zes jaar geleden dat de hiphopartiest voor het laatst in Nederland was.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.