Blaxtar wint Grote Prijs van Nederland

0

Blaxtar won zaterdagavond in Paradiso de finale in de categorie Hiphop/RnB van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. In de Melkweg wonnen ’s avonds The Kevin Costners in de categorie Pop/Rock, nadat eerder op de dag Lucky Fonz III door een vakjury als winnaar in de categorie Singer/Songwriter was uitgeroepen. Ruim tien jaar is Blaxtar bezig met het maken van echte hiphop. Eerder maakte hij deel uit van Rudeteenz met leden van Opgezwolle en zijn jongere broer Typhoon.

Blaxtar

De winnaars ontvingen niet alleen een geldprijs van 5000 euro, maar mogen ook een promotiesingle opnemen, die in een oplage van 750 exemplaren wordt uitgebracht. Bovendien zijn ze de komende jaar te zien op bekende podia en festivals. Het publiek koos Cartes, Zwart op Wit en Signe Tollefsin als favorieten. Deze bands gingen naar huis met de KinkFM/Lijn5 Publieksprijs van 1000 euro. De beste Muzikantprijzen gingen naar GMB, drummer Tarek Nava van L?°grima en Signe Tollefsen. Ook zij ontvingen een check van 1000 euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.