SushiSamba in Thalia Lounge

0

Het was genieten het afgelopen jaar met stuk voor stuk gezellige en leuke edities van SushiSamba. Als nieuwkomer moest er even flink aan getrokken worden om een plaatsje te veroveren tussen alle grote Concepten, maar SushiSamba heeft zich staande weten te houden en bewezen dat een goed concept niet afhankelijk hoeft te zijn van louter de grotere DJ’s.

De formule van SushiSamba is dan ook een mix van bekende en minder bekende DJ’s in combinatie met verrassend entertainment, Zuid-Amerikaanse en Aziatische tinten, verschillende muziekstijlen (verdeeld over twee zalen), gratis Sushi maar vooral partyminded people die zich nog willen voorbereiden op een dagje uit. SushiSamba heeft zich bewezen en zal ook in 2007 laten zien dat het, het gezelligste feestje is van Rotterdam elke laatste vrijdag van de maand.

Maar zover is het nog niet, we gaan eerst 2006 goed afsluiten met een grandioze editie op vrijdag 29 December. Alle remmen gaan voor de laatste keer los dit jaar. Wat gaat deze avond brengen; natuurlijk een muzikaal kwalitatieve sterke line-up met DJ’s Rishi Romero, Marc Macrowland, Groo-vin, Gilton Franklin, Mixmaster J en de Mc van de avond mister Andy Sherman. Verder kun je veel extra’s verwachten denk aan schalen vol met Sushi, de sexy danseressen en het verrassende entertainment.

SUSHISAMBA @ ONE OF THE HOTTEST CLUBS IN ROTTERDAM.
PLACE: THALIA LOUNGE
ADDRESS: KRUISKADE 31 (NEXT TO HILTON HOTEL)
TIME: 23:00-05:00
ENTRANCE PRESALE: 15 EURO

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.