Amsterdamse R-and-B en Hiphop competitie

0

In 2007 organiseert GRAP voor de elfde keer Wanted, de Amsterdamse talentshow voor R&B en hiphop acts. Wanted is inmiddels een kweekvijver voor Amsterdams hiphoptalent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als Ali B, Yes-R, Lange Frans en Baas B en Kimo mee. In maart starten de talentshows op verschillende podia in Amsterdam en in april is de finale in de Melkweg. Inschrijven voor Wanted kan tot 1 februari 2007.

GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphop talent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De winnende act gaat naar huis met onder meer studiotijd, promocd’s en diverse optredens. In maart vinden de drie talentshows plaats in Bitterzoet, Studio 80 en de Winston Kingdom. Negen acts gaan door naar de Most Wanted finale in april in de Melkweg (Oude Zaal).

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op de webpagina van Wanted op www.grap.net. Stuur, mail of breng daarnaast je demo en promotiefoto naar Stichting GRAP, postbus 10928, 1001 EX Amsterdam. Bezoekadres: Beurs van Berlage, ingang Oudebrugsteeg 11 Amsterdam (ma t/m vr 12:00- 17:00, wanted@grap.net

Over de GRAP
De GRAP organiseert naast Wanted ook andere competities, showcases en festivals zoals Freestyle voor de GRAP, Amsterdam Breakz, Vinylized, de Amsterdamse Popprijs en Mooie Noten. Ook biedt de GRAP advies en informatie aan bands en acts en is zij intermediair voor organisaties en stadsdelen. Voor meer informatie: Stichting GRAP, T: 020.4208160, E: info@grap.net – www.grap.net.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.