Paramaribo reunie in Amsterdam Noord?

1

Roy Ristie heeft ook een Disc Jockey verleden. Dat hoopt hij op zondag 10 – en 17 december voor een laatste keer goed tot uitdrukking te brengen. Americando promotions heeft hem weten te verleiden om op deze twee zondagen vanaf 18.00 de muziek te verzorgen op de Love, Peace & Happiness party in Club Ebony in Amsterdam Noord.

Op deze zondagen vindt tevens de Amsterdamse voorronde van het Nationaal Evergreen Zangfestival plaats. Diverse talentvolle kandidaten bekampen elkaar met muziek uit vervlogen tijden. Ook hebben artiesten zoals: Owen Venloo, Erwin Bouterse, Laura van der Voort, Henna ‘Bendanon’ Loreen en anderen hun medewerking toegezegd. Enkele van hen zullen gastoptredens verzorgen.

Roy Ristie heeft er echt zin in: “Ik ben in de afgelopen 20 jaar niet meer actief geweest als DJ dus moet ik me goed voorbereiden, maar dat doe ik met plezier….het wordt een ambarang ouderwets gezellige 70-er jaren party…. een soort Paramaribo reunie met muziek uit die tijd”.

Een toegangsbewijs kost € 10,- en reserveren kan via Americando 06 – 30 39 34 31. De Love, Peace & Happiness party begint om 17.30 en duurt voort tot 24.00.
Er is voldoende veilige gratis parkeerplaats ter plekke. Club Ebony is op het Buikslotermeerplein 13.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.