Opgezwolle presenteert eerste albumfilm

0

Hiphopgroep Opgezwolle presenteert in poppodium Hedon in Zwolle de eerste albumfilm. De film Eigen Wereld is gebaseerd op de teksten van de gelijknamige cd. De hoofdrol is voor acteur Cees Geel.

De film gaat op 17 december in premi?®re, meldde het poppodium dinsdag. Volgens de band is de albumfilm een nieuw genre in de film- en televisiewereld. Geel speelt de rol van bejaardenverzorger Gerrit die een groeiende obsessie heeft voor drie demente pati?´nten. Dit drietal vormde in hun jongere jaren de band Opgezwolle waarvan de muziek van grote invloed op Gerrits jeugd is geweest.

Naast Geel spelen onder meer acteurs Christine van Stralen ( Dunya & Desi), Felix Burleson (Baantjer) en Marjan Berk (Grijpstra & De Gier) een rol. Op de soundtrack van de film staan drie nieuwe nummers.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.