Mary J. Blige wint negen Billboard Awards

1

Mary J. Blige was maandagavond de grote winnaar tijdens de uitreiking van de Amerikaanse Billboard Awards. De 35-jarige zangeres nam negen prijzen mee naar huis, onder meer voor beste R&B/hiphop-artiest, beste vrouwelijke R&B-artiest en beste R&B/hiphop-album meldt Nieuws.NL

Vorig jaar december kwam Blige met haar comebackalbum ‘The breakthrough’, na een stilte van twee jaar. De cd kwam op nummer ?©?©n binnen in Amerika en er zijn sindsdien meer dan 2,6 miljoen exemplaren van verkocht.

Blige was niet de enige artiest die meerdere awards in de wacht sleepte tijdens de awardshow in Las Vegas. De 17-jarige Chris Brown nam drie awards mee naar huis, waaronder die voor beste mannelijk artiest. De 18-jarige Rihanna werd uitgeroepen tot beste vrouwelijk artiest en ontving in totaal ook drie awards.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.