Reggaetongroep Ghetto Flow uitgenodigd in Cannes

0

Het jaar 2006 is zeer spannend geweest voor Ghetto Flow, maar het is nog niet over. Ze werden in 2005 ontdekt door inTOWN en gelanceerd in januari 2006. Vele optredens in binnen- en buitenland en video clip opnames later, staan er weer bijzondere gebeurtenissen te bonken aan de voordeur.

Dit mag zeer bijzonder genoemd worden: een niet getekende artiest die uitgenodigd is om een showcase te komen verzorgen op Midem. Elk jaar in januari ontmoeten de belangrijkste spelers uit de muziekindustrie uit heel de wereld elkaar in Cannes om zaken te doen en meer te leren over de toekomst van deze sector. En, niet tevergeten: ze komen er om nieuw, aanstormend talent te checken. Vandaag de dag trekt Midem rond de 10.000 afgevaardigden uit meer dan 100 landen. Dit zijn mensen uit de platenindustrie, de live-industrie en de digitale en internet sectoren. Het is de plek voor winst gevende nieuwe muziek business. Midem levert behalve een enorme muziekbeurs, hoge kwaliteit conferenties, cutting-edge concerten en evenementen en velerlei zaken services.

Ghetto Flow’s debuut ‘Los Reales’ wordt uitgebracht door hun management inTOWN Records. Omdat dit een independent, zojuist gestarte onderneming is, zonder al te grote budgetten is het zeer bijzonder dat Midem Ghetto Flow heeft uitgekozen om een showcase te verzorgen. Ghetto Flow zal op dinsdag 23 januari optreden in Palais des Festival waar ook het beroemde filmfestival elk jaar plaats vindt en voor inTOWN is het een geweldige gelegenheid om de juiste deals voor Ghetto Flow te maken.

Dinsdag 23 januari 2006 – Cannes РFrankrijk

www.midem.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.