La Fi?´sta in Club Mi and Yu in Rotterdam

0

Op zondag 19 november vanaf 16.00u tot 22.00u is er een gezellig feest met de bekende zeer ervaren swingende allround coverband La Fi?´sta. Het repertoire van La Fi?´sta omvat o.a. pop, danceclassics, nederpop, salsa, merengue, soca, kaseko, reggae, hindipop en ballads.

Tevens is er in de zaal DJ Mi&Yu met Salsa, Bachata, Soul, 70&80’s muziek. En natuurlijk is er heerlijke Surinaamse eten. De opbrengst van het feest komt ten goede aan HET PARELHUIS, opvang tehuis in Paramaribo voor HIV besmette kinderen in Suriname.

Club Mi and Yu, Westewagenstraat, 70 Rotterdam
Zondag 19 november 2006, 16.00u – 22.00u.
Voorverkoop 12,50 euro Deur 15,00 euro

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.