Kasimex House Band in Helmond

0

De Kasimex House Band uit Suriname is in Nederland! Vanavond (18.nov.) treden ze op in het Bavaria House Event Center in hartje Helmond. Het wordt een avond vol poku (Surinaamse muziek) en Surinaamse cabaret. Ook zullen de Tropics Sound Band en showgroep Grupo Exotica optreden schrijft latin.Blog.NL

De Kasimex House Band profileert zich als allround topband. De bandleider is een hindoestaan en maakt Javaanstalige liedjes die door javanen en creolen wordt gezongen. Surinaamser kan bijna niet! De band heeft een breed reportoire, ze spelen zouk, bigi poku, latin en top 40 met een Surinaamse sausje. Als je vanavond niet in Helmond kunt zijn, dan kun je ze vrijdag 24 november ook in Amsterdam bewonderen. Ze treden dan op in Haggai Acivity Center. De band Harvey & Friends en DJ John zullen dan ook van de partij zijn. DJ John draait lekkere salsatunes en Harvey & Friends (met veel vormalige Rupia-leden) heeft een nieuw album Ride the Donkey, waar ze ook veel van zullen laten horen.

De concerten op een rijtje
Datum: za. 18 november | Locatie: Bavaria House Event Center, Steenweg 19, Helmond |
Datum: vr. 24 november | Locatie: Haggai Activity Center, Hettenheuvelweg 18, Amsterdam ZO |
Datum: za. 25 november | Brasa Dey East meets West | Locatie: De Hooiberg, Galvarisstraat 34, Rotterdam

www.kasimexhouseband.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.