Flight 2 Suriname in Outland

2

Vrijdag 24 november a.s. vindt ter gelegenheid van Srefidensi (de Surinaamse Onafhankelijkheids Dag) een speciale editie van Flight 2 Suriname plaats in Discotheek Outland in Rotterdam. Ter gelegenheid van deze speciale editie komt de 16 koppige superformatie NAKS KASEKO LOCO uit Suriname optreden samen met enkele topformaties uit Nederland zoals La Rouge, Ghabiang Boys en de Indiaanse formatie Pawanna. De avond zal verder ingevuld worden door diverse DJ’s waaronder DJ Elegance bekend van o.a. de Soulparties en Candlelight parties (o.a. El Mejor)

Gezien het feit dat mega discotheek Outland over drie zalen beschikt, wordt dit een evenement waarbij jong en oud zich kunnen vermaken met hun eigen generatie genoten en ook is er voldoende zitruimte aanwezig.

Plaats : Discotheek Outland, Prins Alexanderlaan Rotterdam (Pr. Alexander)
Datum : Vrijdag 24 november
Aanvang : 23:00
Voorverkoop : € 20

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.