Srefidensifeest studentenvereniging VSSA

0

De Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam, VSSA, organiseert deze maand de viering van de Surinaamse onafhankelijkheid op 25 november aanstaande. Dit jaarlijks terugkerende Srefidensifeest zal dit jaar voorafgegaan worden door een Bonte Avond vol Comedy – Toneel – Dans – Zang- en nog veel verrassingen. Het belooft een wervelende show te worden, opgevoerd door getalenteerde studenten die het geheel tot een onvergetelijke avond zullen maken. Voor het feest zelf hebben we ook veel in petto, namelijk de bekende Surinaamse band LA CAZ en in de DJ line up staan Dj KID en Dj Neal klaar op me feeststemming te verhogen. Dit feest wordt zonder winstoogmerk georganiseerd.

De VSSA is een studentenvereniging, die activiteiten ontplooit voor en door studenten van Surinaamse afkomst en studenten met affiniteit voor Suriname. Het doel van VSSA is om het bewustzijn van Suriname onder studenten in het algemeen te vergroten door middel van het organiseren van activiteiten. Uit dit bewustwordingsproces moet uiteindelijk een netwerk ontstaan van studenten, die elkaar tijdens en na de studie kunnen ondersteunen en bijstaan indien nodig.

Srefidensi Party met Band-La Caz en in the Line up DJ Kid- DJ Neal:
“Timeless & Pure”
Zaterdag 25 november ‘06
Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106- 1183AM Amstelveen
Inloop vanaf 19.30u
Aanvang voorstelling Bonte Avond 20.30u. (Be on Time, deuren voor de
voorstelling sluiten om 20.30u!!!)
Srefidensi Party 23.00u-04.00u

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.