36 DJ’s op Puerto Rican Reggaeton Party

0

Na het overweldigende succes van eerdere edities is aanstaande 8 december een nieuwe editie van Puerto Rican Reggaeton Party. In de Powerzone brengt Puerto Rican Reggaeton Party 36 DJ‚Äôs bij elkaar ter ere van de verjaardag van DJ Sosa. Het is nooit eerder vertoond dat zoveel reggaeton/Latin DJ‚Äôs ?®n Urban DJ‚Äôs samen op ?©?©n feest draaien, dat ook maar ?©?©n avond duurt.

Naast de indrukwekkende DJ line-up is er ook sprake van een indrukwekkende artiesten line-up. Met optredens van onder anderen: K-Liber 4 Life, La Conexion en RMX Crew belooft dit feest het spectaculairste feest van 2006 te worden! Puerto Rican Reggaeton Party is nu al het grootste indoor reggaeton feest van heel Europa, een unicum, dus zorg dat je erbij bent 8 december…!

Line-up Puerto Rican Reggaeton Party 8 december 2006:

Live on stage:
• K-Liber 4 Life
• RMXCRW
• Los Fantasmas
• Mafido
• La Conexion
• Ronny Swing

Hosts:
• Q-Bah (Fun X)
• Raffy F (Den Haag)
• Rico Peralta (TMF)
• El Gallo (New York)

Deejays:
• 36 Deejays

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.