T.I. grote winnaar BET Hip Hop Awards

0

T.I. is zondag de grote winnaar geworden van de Black Entertainment Television (BET) Hip Hop Awards. De rapper sleepte drie prijzen in de wacht, waaronder die voor beste album. Het hiphopfestijn in de Amerikaanse stad Atlanta vond dit jaar voor het eerst plaats schrijft Nieuws.NL. Naast de prijs voor beste cd won T.I. de award voor beste hiphopvideo en werd hij tot meest gewaardeerde hiphopartiest gekozen.

TIVermaard hiphopper Grandmaster Flash werd ge?´erd met de I Am Hip Hop Icon Award. De 48-jarige artiest wordt gezien als een van de grondleggers van de Amerikaanse hiphop en gebruikte als eerste dj de techniek van het scratchen. Flash was erg blij met de prijs. “Dat ik een award krijg voor mijn technische kwaliteiten, betekent meer voor mij dan alle andere dingen die ik in mijn leven bereikt heb.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.