Surinaamse ‘Brasa’ in Amsterdam Zuidoost

1

De Surinaamse dag van de omhelzing (Brasa) wordt dit jaar weer groots opgezet in Amsterdam Zuidoost. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor een zeer muzikaal programma met een unieke mix van bijna 100 topartiesten uit Suriname en Nederland. Tijdens de Showparade treden ondermeer op Re-play, Roue Verveer, Jah Prince, Romeo Dunk, Ragmat Amatstam, Annemarie Hunsel, Johan Misidjan en Kenny B. Gastzanger is Jimmy Bell Martin.

Zondag 19 november in het Augustinus College Amsterdam Zuidoost, wordt een dag voor de hele familie met muziek, dans, zang en cabaret. Er zullen ook verscheidene kraampjes zijn alsook originele Surinaamse gerechten en drankjes. Het evenement, dat om 17.00 begint en om 22.00 eindigt, heeft een benefiet karakter. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Yepi voor behandeling van zieken uit Suriname en wederopbouw van gebieden die getroffenen zijn door de watersnoodramp.

Zie www.showparade.nl voor de volledige line-up en nadere informatie

Suriname Showparade

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.