Mighty Sparrow krijgt Bollywood award

0

Calypso zanger Slinger Francisco, beter bekend als ‚ÄòMighty Sparrow‚Äô uit Trinidad heeft een speciale award in ontvangst genomen. Tijdens de Bollywood Music Awards 2006 in Atlantic City (VS), kreeg de Cara?Øbische zanger een ‘honoree award’. Mighty Sparrow gaf daarna, samen met Indiase artiesten een spectaculaire show weg. Ook de Amerikaanse zanger Michael Bolton kreeg een ‚Äòlifetime achivement award‚Äô uitgereikt door de populaire Indiase zanger Kumar Sanu.

De Bollywood Music Awards 2006 zijn afgelopen weekend uitgereikt. Tijdens de show waren er diverse optredens van o.a. Kumar Sanu en Babul Supriyo schrijft Bollywood.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.