Boom Boom Beats Caribbean Dance Party

2

Boom Boom Beats bestaat 10 jaar. Dit jaar staat het feest op zaterdag 2 december in Event Plaza in Rijswijk, in het teken van hun 10 jarig bestaan. Als hoofdact hebben ze Raja Mustaq die internationale bekendheid kreeg met zijn nummer “tere husne behot mujhe ata hai”. Om de feestvreugde de verhogen hebben ze op deze avond ook gastoptredens met o.a. Sanjay (Face 2 Face), Sagar Malik (Next Time), Oemar en Nizaam (X-clusive), Randjai, Indroniel (Eagle Musians), Barry Damri (Beatmachine), Anil Parag (Eagles), en Lucky. Deze professionals staan garant om van 10 jaar Boom Boom Beats een onvergetelijke avond te maken. peciaal voor deze gelegenheid kunt u verzoeknummers aanvragen voor uw gezelschap. Op de late avond neemt Diamonds 2000 het stokje over.

Ticketprijs € 18,- p.p. toegang area 1 en 2
Bij aanschaf van een ticket krijgt u een cd met de allermooiste BBB nrs cadeau
Aanvang: 21.000

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Mighty Sparrow komt naar Nederland!
    Hij speelt 11 december in Paradiso Amsterdam. De Kaartverkoop is al begonnen dus wacht niet te lang!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.